Pembangunan

.E-DAGANG

Urus Laman Web E-Dagang Dengan Ciri E-Dagang Mesra Pengguna

IO Web Studio menyediakan penyelesaian E-Dagang untuk perniagaan yang ingin mula menjual secara dalam talian kepada pelanggan dan membolehkan mereka menguruskan keseluruhan perniagaan dari panel kawalan yang dapat diakses pada bila-bila masa dan dari mana sahaja. Kami juga mungkin melakukan kajian mengenai pesaing dan industri anda untuk mewujudkan pengalaman membeli-belah yang menjadikan pengunjung menjadi pelanggan.

Kemudahan penggunaan

CMS kami memudahkan untuk mengurus dan mengemas kini kedai dalam talian anda. Anda boleh mengedit aspek mana pun dari laman web, dari antara muka halaman utama hingga troli, menggunakan sepanduk slaid penyunting halaman web, galeri foto, dan blog.

Menyokong Segala Jenis Pembayaran

Melabur dalam pilihan pembayaran dalam talian seperti PayPal untuk mewujudkan pengalaman membeli-belah dalam talian yang lebih lancar untuk pengguna. Ia menjimatkan masa dan mudah digunakan, yang menjadikannya menarik bagi pelanggan. Ia juga mendapat banyak had geografi.

Pengurusan Penjualan & Penjejakan Pesanan

Kedai dalam talian E-Dagang yang dibina khas oleh pasukan IO Web Studio mempunyai alat pengesanan terbina dalam yang sangat baik. Anda juga akan melihat laporan berdasarkan pesanan, pengguna, dan stok.

Laman Web E-dagang Selamat & Berskala

Kami berpegang pada industri terbaik untuk memastikan bahawa platform e-dagang anda seaman mungkin. Data laman web akan membuat salinan secara berkala sekiranya berlaku kecemasan, dan pemalam dan platform yang memberi kuasa kepada kedai dalam talian akan dikemas kini secara berkala.

Gambar & Galeri Tanpa Had

Katalog e-dagang membolehkan anda mempunyai seberapa banyak gambar yang anda mahu mempamerkan produk anda. Tetapkan gambar pilihan untuk menarik Pengunjung ke produk anda, atau buat templat produk pos dengan galeri.

Meningkatkan ROI

Dalam perniagaan, tanpa mengira skala mereka, tujuan utama pemilik syarikat adalah HASIL. Kami membuat laman web e-dagang berdasarkan strategi dan analisis untuk membantu anda mengembangkan perniagaan anda.

ANDA INGIN BEKERJA DENGAN KAMI? TEKAN BUTANG.