Pemasaran Digital

PEMASARAN FACEBOOK .

Tidak ada tempat yang mampu Untuk Membangunkan Perniagaan Dengan Facebook

Pada masa kini, Facebook telah menjadi tempat perniagaan untuk memasarkan diri mereka melalui interaksi dengan pelanggan dan promosi diri. Facebook adalah alat pemasaran yang hebat, ini adalah ruang yang bagus untuk disimpan pelanggan dimaklumkan dan tidak terhad oleh peralatan mereka dapat menyampaikan maklumat yang bagus.
IO Web Studio di sini untuk membantu anda menggunakan platform Facebook untuk lebih dekat dengan pengguna anda.

Pengurusan Halaman Facebook

Pasukan pakar kami akan membantu anda mengurus halaman anda dan mengemas kini maklumat syarikat anda dengan kerap untuk memastikan maklumat sentiasa terkini. Kami dapat menangani segala bentuk interaksi dengan pelanggan anda melalui tindak balas segera dan bahasa profesional.

Pengeposan Facebook

Catatan yang menarik adalah cara yang baik untuk menarik perhatian bakal pelanggan melayari Suapan berita.Dengan itu, kami membantu membuat dan mengemas kini catatan anda dengan kerap dengan penulisan kandungan kreatif dan menarik dan juga video atau grafik.

Video & Gambar

Kami menayangkan semula cara untuk menunjukkan video dan gambar untuk menjangkiti penonton. Untuk memberi tahu pelanggan lebih banyak mengenai maklumat produk & perkhidmatan kami, kami membuat video yang memuaskan dan merancang gambar unik untuk catatan Facebook atau Iklan Iklan Facebook anda untuk mempromosikan produk dan perkhidmatan.

Iklan Facebook

Selain mengurus halaman Facebook anda, kami juga membantu mempromosikan perniagaan anda dengan menggunakan platform periklanan Facebook- iklan FB, yang kami gunakan untuk mengiklankan dan membuat iklan yang disasarkan mikro kepada pengunjung anda yang tepat. Pengguna terlibat dengan anda dan jenama anda, berpotensi menjalin hubungan yang membawa kepada kemungkinan penukaran.

ANDA INGIN BEKERJA DENGAN KAMI? TEKAN BUTANG.