Pemasaran Digital

PEMASARAN GOOGLE .

Urus Pemasaran Google
Dengan Ciri Pemasaran Google Mesra Pengguna

IO Web Studio menyediakan platform Pemasaran Google adalah platform pengiklanan dan analitik terpadu untuk pemasaran yang lebih pintar dan hasil yang lebih baik. Google Marketing Platform menyatukan DoubleClick Digital Marketing dan Google Analytics 360 Suite untuk membantu anda merancang, membeli, mengukur dan mengoptimumkan pengalaman digital dan pengalaman pelanggan di satu tempat.

Alat yang senang digunakan

Gunakan alat percuma google untuk menjadikan pemasaran anda dari analisis laman web dan aplikasi menjadi intuitif. Dapatkan wawasan yang lebih baik untuk mendorong perniagaan anda.

Kempen carian yang lebih pintar

Pengurusan kempen carian membantu anda bertindak balas terhadap pasaran yang selalu berubah dalam waktu nyata dan skala. Balas dalam masa nyata untuk memberi kelebihan kepada kempen carian anda dengan data terkini dan meningkatkan prestasi kempen carian anda dengan penawaran pintar.

Iklan Google

Google Ads membolehkan kami memanfaatkan faedah iklan dalam talian yang dapat menampilkan iklan anda kepada pelanggan di tempat dan waktu yang tepat. Iklan dalam talian memberi peluang untuk menjangkau calon pelanggan ketika mereka menggunakan beberapa peranti

Hasil yang bagus untuk belanjawan yang lebih kecil

Alat percuma, akses percuma dan penyelesaian layan diri yang menjadikan pemasaran anda ke tahap yang baru. Ini membolehkan anda mengawal kos dan jumlah wang yang ingin anda belanjakan dalam setiap iklan. Ia dapat memberikan maklumat perkhidmatan atau produk anda kepada pelanggan dengan lebih pantas, dan mencapai matlamat anda dengan cepat.

Analitis Google

Alat analisis dan pengoptimuman membantu anda mengembangkan perniagaan anda dengan penyelesaian untuk semua keperluan anda dalam pemasaran yang lebih bijak. Manfaatkan sepenuhnya data anda dengan ciri seperti kecerdasan analitik, pelaporan terperinci dan banyak lagi.

ANDA INGIN BEKERJA DENGAN KAMI? TEKAN BUTANG.