Pembangunan

.REKA BENTUK WEB

Dapatkan pakar membina laman web untuk perniagaan anda.

IO Web Studio membantu anda mengurus laman web anda, termasuk UI dan UX, keselamatan laman web, pengoptimuman mesin pencari (SEO), dan juga menyokong bantuan selepas jualan untuk memastikan laman web anda sentiasa dikemas kini dan dapat dilihat dengan baik oleh pengunjung. Jangan teragak-agak lagi, dapatkan pasukan pengembangan dan pereka laman web kami untuk pertumbuhan perniagaan anda.

Laman web yang unik & menarik

Kami membina laman web yang menakjubkan dan moden untuk menjadikan perniagaan anda lebih menguntungkan dan lebih mudah. Kami telah menggunakan pendekatan reka bentuk kolaboratif dengan pelanggan kami pada setiap titik proses reka bentuk untuk memastikan kepuasan pelanggan sepenuhnya.

Reka Bentuk Web Responsif

Untuk laman web responsif, ia akan berubah secara automatik sesuai dengan peranti yang anda baca. Oleh itu, kami akan memastikan laman web anda dapat dilihat di mana-mana peranti terutamanya untuk telefon bimbit.

Mesra SEO

Dengan rancangan SEO yang berjaya berdasarkan penyelidikan dan tinjauan kata kunci, anda akan naik ke puncak SERP dan meningkatkan kewibawaan domain laman web anda. Kami juga mempunyai pendekatan SEO yang berkesan selepas pramelancarkan sehingga anda tahu apa yang harus dilakukan seterusnya.

Kelajuan Pemuatan Halaman Pantas

Masa Memuat Halaman mungkin merupakan pertimbangan peringkat yang signifikan dalam algoritma Google. Pasukan Pembangunan Web kami mempunyai pengalaman mengoptimumkan kelajuan setiap halaman dengan bantuan plugin cache premium, memastikan laman web anda dimuat dalam waktu kurang dari 3 saat.

Sokongan Selepas Jualan

Setelah laman web anda disiarkan, kami tidak akan meninggalkan anda. Kami di sini untuk memberi anda bantuan yang anda perlukan. Sekiranya ada perubahan yang diperlukan, kami akan memberikan perundingan e-mel atau telefon tanpa had dan kemas kini laman web untuk anda.

ANDA INGIN BEKERJA DENGAN KAMI? TEKAN BUTANG.